Portfelj

Po izobrazbi sem grafična oblikovalka, a sem avgusta leta 2016 svoje oblikovalske sposobnosti povezala z rezanjem lesa. Sprva so bili moja tarča caketopperji in preprosti, a raznoliki uhani. Ko je prišel december pa sem se s svojimi izdelki spravila še nad božično jelko. Za različne priložnosti uporabim tudi druge materiale, od pleksi stekla do krhke jajčne lupine!

Poleg nabora lesenih izdelkov (skrinjice, svečniki, lesene etikete na steklenicah, okvirje, …), parom za poroko izdelam prav posebno navdihnjena voščila ali vabila. Za klasičen okus so lahko iz papirja, za bolj zahtevne pa iz lesa ali pleksi stekla. Za popolno slavje pa izdelam tudi vse ostale spremljajoče elemente – broške, table dobrodošlice, sedežni red, …

Področje mojega ustvarjanja je široko; za nekatere izdelke se vrnem nazaj k svinčniku in papirju, ki s tem dobijo bolj oseben pridih.

Moje izdelke lahko najdete na dogajanjih v Domžalah (sejmi, festival, …), za praznike pa se pridružim dogodkom tudi v drugih bližnjih krajih.

Vse, kar ustvarjam, si lahko ogledate spodaj: