Leseni foto albumi

Leseni foto albumi so primerni za vse vaše spomine: krst, birma, poroka, obletnica, … Album je lahko zelo lepo darilo komurkoli. Dodatno pomembnost pa mu lahko daste z mislijo, verzi ali željami. Te vam jih za vas lahko vgraviram tudi v notranjem delu platnice.

Izbirate lahko med rezanimi in graviranimi platnicami z raznovrstnimi vzorci: čipke, šopki, lokvanji, roseta, srca, drevesa … In med različnimi načini spenjanja: s spiralo, vijaki (albumi s hrbtom iz umetnega usnja) in pritrdilnimi krogi. Leseni foto albumi so primerni tako za spomin na dogodek (krst, poroka, birma, obletnica, …) kot tudi za ovekovečitev spominov in potovanj iz preteklega leta. Lepljenje vanje pa je preprosto po vaši izbiri, saj strani nimajo vtorov ali zares. Meji nas le naša domišljija.

Kako izgledajo albumi “v živo”, si lahko pogledaš tukaj: predstavitev izdelave albuma, izrez platnice, PlantArt.

Rojstni dan

Baby shower

Krst

Poroka

Predlog: spirala, vijačna vezava

Zahvala

Zahvala za učitelja/ico, vzgojitelja/ico, za lepe spomine v delavnici, zahvala in spomin na delovno dobo ob upokojitvi in podobno.

Birma in obhajilo

Dekliščina

Ta album je spomin na dekliščino in hkrati darilo prijateljic na svatbi že poročeni nevesti.

Dobrodošlica

Album, ki ga mladoporočenca postavita ob “photo booth”, kjer je na voljo svatom, da fotografije iz “photo bootha” sami prilepijo vanj in poleg kaj zapišejo.

Drugo

Vse predstavljene fotografije so albumi, ki že opravljajo svojo vlogo in so bolj za vtis kaj lahko naročiš. Večini predstavljenim vzorcem lahko prilagodim vezavo in velikost. Spremljajoči okrasi graviranih napisih so v moji “knjižnici”, ki so vedno na voljo za dodajanje na nove albume. Tako lahko željenemu albumu sami predlagate okras iz točno določenega albuma, ki ste ga že videli – ali tu ali na moji Facebook strani. V kolikor v naročilu tega ne določite, vam tudi sama pošljem kakšen (ali dva) predlog okrasja pri predogledu*. Sem pa vedno odprta za nove ideje in ugodim željam, v kolikor lahko.

*Predogled VEDNO pošljem po vašem naročilu v izbor in potrditev. NIKOLI ne izdelam platnice brez vašega potrdila, da je to, kar sem vam v predolged poslala, izgled albuma, ki ga želite.